FUEL IT – Kunsten at tale sammen

GREATTALKS gik i løbet af 2021 ind i et samarbejde med FUEL IT. Leverandør af bokse til forskellige organisationer. Skoler, virksomheder, organisationer, alle de steder der er mennesker.

For os handler GREATTALKS handler om at styrke relationerne. Naturligvis er det ikke snor lige over det hele. Men netop det at lære hinandens forskelligheder igennem den simple, men til tider svære øvelse, at tale sammen, vil der opleves nye sider af relationerne.

FUEL IT er norsk og har kæmpe erfaring og producerer samtalebokse, fysisk og digitalt.

FUELBOKSENE sætter den enkelte i centrum og får den enkeltes værdier til at gå hånd i hånd med de værdier der er ønsket i samfundet, i virksomheden, på skolen, i klassen, i idrætsforeningen.

FUELIT = FUELBOX

Der er en boks til rigtigt mange situationer.

FUELBOKS TEAM – FUELBOKS LEDELSE – FUELBOKS MENINGSFULDT LIV – FUELBOKS TIL SKOLER – FUELBOKS I IDÆTTEN – eller der hvor der er behov for udvikling kan der tilpasses

Ønsker i at jeres team yder bedre sammen. Mindske risikoen for mobning. Tale bedre ledelse. Udvikle til jeres behov, så er vi tæt på og vi kan skræddersy til jeres behov.

Det er faktisk slet ikke så slemt som det ser ud, hvad angår at tilføje disse ting på jeres site!

VI GÅR I DIALOG MED JER

GREATTALKS er jeres indgang til at starte op.

Start samtalen nu

Programmer

FUELBOX MENTOR PROGRAM

For organisationer, der ønsker at udvikle medarbejdere, forbindelser og kultur Internt mentorprogram – HVORFOR
✓ Strategisk udvikling af mennesker og kultur...

Læs mere

THE FIVE KEYS TO A SUCCESSFUL TEAM

Pod. Work group. Committee. Autonomous collective.
Whatever you call it, you’re part of one at Google and probably wherever you work: a team.
So if we know what makes...

Læs mere

FUEL IT – KUNSTEN AT TALE SAMMEN

GREATTALKS gik i løbet af 2021 ind i et samarbejde med FUEL IT.
Leverandør af bokse til forskellige organisationer.
Skoler, virksomheder, organisationer, alle de steder...

Læs mere

Kunde portføjle

Udtalelser

Grønlands Idrætsforbund har haft fornøjelsen af at benytte sig af GREATTALKS i forbindelse med afviklingen af Maligassiuisut 2020, samt Organisations Workshops i løbet af året. Vores oplevelse har været god og baseret på gensidig fortståelse og konstruktiv dialog hele vejen igennem.

Poul Petersen
Projektkonsulent, Grønlands Idrætsforbund

Paarisa havde den fornøjelse at arbejde sammen med GREATTALKS omkring planlægningen af et arbejdsseminar i Nuuk af to dages varighed, samt projektleder for Maligassiuisut. Samarbejdet med GREATTALKS har været en fornøjelse for Paarisa.

Lisa Sólrun Christiansen
Sundhedsfaglig Konsulent, Paarisa

GREATTALKS stod for teambuilding for alle medarbejdere i Katuaq. En dag med fokus på sammenhold, at have det sjovt, og på kommunikation. Det blev en rigtig god dag for deltagerne. Det var meget ligetil at samarbejde med GREATTALKS - der var en god dialog og god forståelse for vores behov som arbejdsplads. Den positive indstilling hos GREATTALKS  gav pote for resultatet.

Arnakkuluk Jo Kleist
CEO, Katuaq

Opgaven gik på at give medarbejdere på hovedkontoret en anden eftermiddag end normalt. Det skulle være sjovt, lærerigt og styrke kollegaskabet. Derudover var det vigtigt der var et element af konkurrence mellem kollegaerne - i en blanding af nemme, svære og udfordrende opgaver.

Susanne Christensen
Direktør, Brugseni

Jeg synes, at GREATTALKS var gode til at facilitere vores ledegruppedag, således at selve "menneskerne" bag lederteamet og vores værdier også kom frem i vores tilgang til ledelse.

Karsten Peter Jensen
Departementschef, Naalakkersuisut

GREATTALKS gjorde den forskel at vi fik konkrekte værktøjer med hjem, som vi tager i brug med det samme. Det har skabt mere selvledende teams, og det har for mit vedkommende frigivet mere tid til ledelse - til gavn for mine medarbejdere.

Malene Christensen
Filialdirektør, GrønlandsBanken

instagram feed

Kontakt for en god snak

Er ikke længere væk end et opkald, eller en mail. Del dine tanker og jeg kan som minimum give input ud fra det jeg kan.

Your message have been sent!
Error. Please check the fields or try again.